Verzenden & retourneren


Bezorgen
Je bestelling wordt verwerkt zodra wij je betaling hebben ontvangen. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij je betaling binnen hebben en zodra je bestelling verzonden wordt. Alle bestellingen worden meestal de volgende dag na ontvangst van je betaling verzonden. Hieruit kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Ruilen
Als de maat of kleur niet goed is kun je bij ons altijd ruilen, tenzij het artikel is voorzien van een bedrukking. Ruilen vindt plaats op gedeelde porto kosten. Je kunt het betreffende artikel in een enveloppe terugsturen naar: Obaby, Ulenpas 75B, 5655 JB Eindhoven. Vermeld in een bijgaand briefje het bestelnummer en welke artikelen u wilt terug ontvangen. Wij zullen de nieuw uitgekozen kleding naar je toesturen en nemen de portokosten voor onze rekening. Er kan niet geruild worden indien: de kleding is voorzien van een bedrukking,   de kleding gedragen of gewassen is, getracht een gebrek te herstellen of de gebruikersinstructie niet heeft opgevolgd.

 

Retourneren
Wij zullen er uiteraard alles aan doen om je een mooi produkt te leveren, maar indien je niet tevreden bent over het gekochte artikel dan vragen we je deze binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Je hoeft hiervoor geen extra porto kosten te betalen. Informeer ons wel vooraf via e-mail dat u een klacht heeft en wilt retourneren. ([email protected]) Retouradres is: Obaby, Ulenpas 75B, 5655 JB Eindhoven. Vermeld bij het te retourneren artikel de aard van de klacht, een print van de bestelling en uw bankrekening zodat wij het geld kunnen terugstorten.(binnen 14 dagen) Er kan niet geroutineerd worden indien: de kleding is voorzien van een bedrukking, de kleding gedragen of gewassen is, getracht een gebrek te herstellen, gebruikersinstructie niet heeft opgevolgd.

 

Verzendkosten
Verzendkosten binnen Nederland zijn 2,76 euro. Verzendkosten buiten Nederland zijn 3,50 euro.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »